Bakan Çelik'in oğlu avukat oldu, törene Bakan Çağlayan ve Eker de katıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik, resmen avukat oldu. Genç avukatın...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik, resmen avukat oldu. Genç avukatın ruhsatnamesini alma törenine babası Faruk Çelik, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de katıldı. Zafer Çağlayan, mutluluğu gözlerinden okunanan Bakan Çelik'e, "Faruk, oğlun senden yakışıklı" diye şaka yaptı.

Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi'ndeki Bursa Baro Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen törende, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik, Murat Işık ve Murat Kamaç avukatlık yemini ederek, çalışma ruhsatlarını aldı. Genç avukatların yemini sırasında üç bakan ve salondakiler ayağa kalktı. Ruhsatını, babası Faruk Çelik'in elinden alan Enes Çelik'e cübbesini ise Baro Başkanı Zekeriya Birkan giydirdi. Cübbesini, Baro Genel Sekreteri Gürkan Altun'un giydirdiği Murat Işık'a ruhsatını ise Bakan Çağlayan verdi. Cübbesini Avukat Naci Çelik'in giydirdiği Murat Kamaç'a ise ruhsatını Bakan Eker takdim etti.

Reklam
Reklam

Mutlu olduğu gözlenen Bakan Çelik ise bir baba olarak duygulandığını söyledi. Çelik, "Bir anne ve baba için bu an son derece önemli anlardan birisi. Hepimiz çocuklarımızın olmasını isteriz. Çocuklar olur, güle oynaya onları büyütmek isteriz. Onların düğünlerinde, ayrı bir mutluluk yaşarız. Okul hayatlarını ve bitirmelerini bekleriz. Ve çok şükür ki Allah bize o günleri gösterdi ve bu diploma mesarisimini gördük. Bunlar güzel anlar ve hayatın mutlu ve tatlı anları. Her günümüz böyle olsun diyorum. Tüm anne ve babaların evlatlarının bu güzel günlerini görmelerini temenni ediyorum. Doğrusu heyecanlı ve çok mutluyum. 3 genç kardeşimizin törenine 3 bakanla katılmaktan da büyük bir haz duyduğumu ifade etmek istiyorum." diye ifade etti.

ÇELİK'İN TORUNU TÖRENİN MASKOTU OLDU

Ardından, Bakan Çelik, oğlulları, kızı, eşi, ağabeyi, anne ve babasıyla birlikte objektiflere poz verdi. Bu sırada kucağına verilen torunu Aslı'yı seven Bakan Çelik, duygusal anlar yaşadı. Törene ise küçük Aslı damgasını vurdu. Küçük Aslı'yı öpen Bakan Çağlayan, Faruk Çelik'e, "Oğlun senden yakışıklıymış" diyerek şaka yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: