Bakan Çelik’ten Salihli Belediyesi’ne Teşekkür Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Salihli Belediyesi’ne gönderdiği mesajda Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK)...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Salihli Belediyesi’ne gönderdiği mesajda Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) herhangi bir borcunun bulunmaması ve prim borçlarının ödenmesi hususunda gösterilen duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Çelik mesajında, “Belediye Başkanlığınızın Aralık 2012 dönemi itibariyle SGK 'ya borcunun bulunmaması nedeniyle, prim borçlarının zamanında ödenmesi hususunda gösterilen duyarlılıktan ötürü teşekkürlerimi bildirir, gelecek nesillere gelişmiş ve refah seviyesi yükselmiş bir ülke bırakılmasına katkı sağlayacak olan primlerinizin ödenmesindeki hassasiyetinizin devamı dileğiyle yerel yönetimdeki hizmetlerinizde başarılar ve kolaylıklar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur, konu hakkında yaptığı açıklamada "Salihli Belediyesi alt ve üst yapı çalışmalarının büyük bir kısmını kendi öz kaynaklarıyla yapan, ilçe halkının parasını yine vatandaşı için harcayan, vergi dairesi, SGK ve emekli sandığı gibi kurumlara borcu olmayan bir belediyedir. Bu durum Belediyemiz ve vatandaşlarımız için onur ve kıvanç vesilesidir. Belediyecilik anlayışımız gereği halkın olanı halka vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: