Bakan Çelik'ten Terör Tepkisi (2)

AÇILIŞLARA KATILDI Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kadınlara ait işyerlerinin bulunduğu ‘Hamarat Eller' çarşısının

AÇILIŞLARA KATILDI
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kadınlara ait işyerlerinin bulunduğu ‘Hamarat Eller' çarşısının açılışını yaptı.
Çarşıyı dolaşan ve kadınların ikram ettiği yiyeceklerin tadına bakan Faruk Çelik, iş hayatına atılan kadınları kutladı. Hayatın müşterek olduğunu dile getiren Çelik, ilerleme için kadının iş yaşamında bulunmasının önemine dikkat çekerek, "Kalkınmak istiyorsak, ilerlemek istiyorsak hep beraber. Ailenin kalkınması anne ve baba ile oluyor. O halde şehrin kalkınması da kadın ve erkekle olacak. Bir tarafı eksik bırakırsanız yüzde elli atıl bir kapasite oluyor" dedi.
Bakan Çelik daha sonra yine Büyükşehir Belediyesi tarafından Paşabağı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Engelli Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Merkezi dolaşan Bakan Çelik ve beraberindekiler engelli korusuyla birlikte ‘dostum dostum’ adlı türküyü seslendirdi.
Engellilerle yakından ilgilenen Bakan Çelik daha sonra ‘Genç Çiftçi Hibe Projesi’ kapsamında 177 üreticiye bin 62 adet büyük ve küçükbaş hayvan dağıtımı törenine katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: