Bakan Çiçek'ten SP'ye taziye ziyareti

Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu ve AKP Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya ile Saadet Partisi Genel Merkezi’ne gelerek, taziyelerini sundu.

Çiçek, Erbakan'ın yakın siyasi tarihin mümtaz şahsiyetlerinden biri, devlet, siyaset ve ilim adamı olduğunu belirterek, Erbakan'ın ömrünü milletine hizmet etmeye adadığını kaydetti.

Çiçek, “İnanıyorum ki, onun hayatından, mücadelesinden, yaptıklarından ve yapmak istediklerinden öğrenilecek çok şeyler var. Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi. Çiçek yarın İstanbul'daki cenaze törenine katılacaklarını da belirterek, “Burada cenaze namazını kılacağız ve ebedi aleme yolcu edeceğiz. Hepimizin başı sağ olsun” diye konuştu.

Reklam
Reklam

TBMM Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve AKP Düzce Milletvekili Yaşar Yakış, DSP Genel Başkanı Masum Türker, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan ve Mısır'ın Ankara Büyükelçisi Abderahman Salaheldin, Filistin Büyükelçisi Nabil Maroufve ile Birleşik Arap Toplulukları Temsilcisi Mohamed El Fatah Naciri de genel merkezi ziyaret edenler arasında yer aldı

ANKA