Bakan Dinçer, Balıkesir Üniversitesi Akademik Yıl Açılışına Katılacak

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, bazı ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere yarın Balıkesir'e gelecek. Dinçer,...

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, bazı ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere yarın Balıkesir'e gelecek. Dinçer, cuma günü ise Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) akademik yıl açılış törenine katılacak.

Balıkesir Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre Bakan Dinçer'in, yarın saat 15.05'te uçakla gelmesi bekleniyor. Saat 15.30'da valiliği ziyaret edecek, daha sonra kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, Milli Eğitim il ve ilçe müdürleriyle toplantı yapacak. Saat 18.00'de ise AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. Geceyi Balıkesir'de geçirecek olan Ömer Dinçer, cuma sabahı BAÜ Çağış Kampüsü'nde düzenlenecek akademik yıl açılış törenine katılacak. Burada bir konuşma yapması beklenen Bakan Dinçer, aynı gün Bandırma ilçesinden feribotla İstanbul’a hareket edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz