Bakan Dinçer: Eyleme Katılan Öğretmenler Hakkında Yasal Işlem Yapılmayacak

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, memur sendikalarının aldığı karar doğrultusunda eyleme katılan öğretmenlere ceza verilmeyeceğini...

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, memur sendikalarının aldığı karar doğrultusunda eyleme katılan öğretmenlere ceza verilmeyeceğini açıkladı.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Vakfı Mütevelli Heyeti toplantısına katılan Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, memur sendikalarının aldığı karar kapsamında iş bırakma eylemine katılan öğretmenler hakkında açıklama yaptı. Öğretmenler hakkında yasal bir işlem yapılmayacağını belirten Ömer Dinçer, Çünkü bir tepki mahiyetinde. Sadece öğretmenler değil, tüm devlet memurlarının yaptığı bir uygulamaydı.” dedi.

Reklam
Reklam

Buna rağmen öğretmenlerin eyleme katılmasından dolayı üzüldüğünü anlatan Dinçer, “Çünkü çocuklarımız öğretmenlerimize emanet. Onların eğitilmesi için biz çaba sarf ediyoruz. Öğretmenlerimiz hak arama konusunda ne kadar haklı iseler, sorumluluklarını icra etme konusunda da o kadar hassas olmalılardır. Ben eğitimin aksamasına üzüldüm. Olumsuz bir değerlendirme olmayacak. “ şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: