Bakan Dinçer: Kademeli eğitimde hükümette çatlak iddiaları doğru değil

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, 12 yıllık kademeli zorunlu eğitimi bazı bakanların onaylamadığı yönündeki iddialar...

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, 12 yıllık kademeli zorunlu eğitimi bazı bakanların onaylamadığı yönündeki iddialar ile ilgili, “Bu doğru değil.” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, 12 yıllık kademeli zorunlu eğitim ile ilgili gazetecilerin sorularını cevapladı. 'Ana muhalefetin, bazı bakanların onaylamaması nedeniyle 'teklif yoluyla geldiği yönünde' bir iddiası var.' şeklindeki soru üzerine Dinçer, “Bu doğru değil. Bakanlar Kurulu’nda bazı bakanların onaylamadığı şeklinde bir durum doğru değil. Biz daha önceden Bakanlar Kurulu’nda bu mevzu hakkında konuyu tartıştık. Ben ayrıntılı bilgi sundum. Dolayısı ile hükümet içinde konu ile alakalı dile getirilen o husus çok doğru bir tespit değil.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz