Bakan Eker, Bakan Yazıcı'ya buğday sattı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'ya Polatlı Ticaret...

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'ya Polatlı Ticaret Borsası'nda buğday sattı.
TMO-TOBB Lisanlı Depoculuk A.Ş (LİDAŞ)'ın tanıtım töreni için Ankara'nın Polatlı İlçesine gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Polatlı Ticaret Borsasını ziyaret ederek burada incelemelerde bulunarak ürüticilerini sorunlarını diledi. Daha sonra Polatlı Ticaret Borsası ürün satış salonuna geçen Bakan Mehdi Eker burada tüccarlara satış yaptı. Tüccarlarını bulunduğu yerlere oturan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, ile TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte diğer tüccarlarla Bakan Mehdi Eker'in 700 Liradan satışa sunduğu buğdayı almak için kıyasıyı rakebet etti.
Bakan Hayati Yazıcı, Bakan Mehdi Eker'in satışa sunduğu Faruk Ceylan isimli çiftçiya ait üründen 15 ton Anadolu Kırmızı Sert Buğdayı, ton fiyatı bin 200 liradan satın aldı. Bakan Hayati Yazıcı hayatında ilk defa buğday satın aldığını söyledi. Bakan Eker ve Yazıcı ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, daha sonra Polatlı Ticaret Borsasından ayrıldılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz