Bakan Eker Silvan'da Ziyaret Ve Açılışlara Katılacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bir dizi açılış törenlerine...

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bir dizi açılış törenlerine katılacak.

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç'ın da eşlik edeceği ziyaret sırasında tarihi Hasuni Mağaraları'nın turizme kazandırılması, Silvan Meslek Yüksek Okulu'nun 2012-2013 eğitim öğretime açılması, tekstil fabrikası ile yemek fabrikalarının açılışının yapılacağı belirtildi.

Yarın sabah saatlerinde Silvan ilçesine gelecek olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, ziyaret ve açılış törenlerinden sonra Dicle Üniversitesi akademik yılı açılışı töreni için Diyarbakır'a dönecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: