Bakan Ergin: "4. Yargı Paketi İlk Bakanlar Kurulu'na Gelecek"

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, 4. yargı paketi hazırlıklarının tamamlandığını, paketin ilk Bakanlar Kurulu'nda görüşüleceğini açıkladı.AK...

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, 4. yargı paketi hazırlıklarının tamamlandığını, paketin ilk Bakanlar Kurulu'nda görüşüleceğini açıkladı.

AK Parti Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Ergin, 4. yargı paketinin hazırlıklarının tamamlandığını belirterek, paketin ilk Bakanlar Kurulu toplantısında ele alınacağını söyledi. Ergin, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde (AİHM) Türkiye ile ilgili 2 bin 404 ihlal kararı bulunduğuna işaret ederek, pakette bu ihlal kararlarının sonuçlarını ortadan kaldıracak düzenlemeler yer aldığını söyledi.

Reklam
Reklam

Bakan Ergin, İmralı adasına ulaşımı sağlayan feribotun yenilenmesiyle ilgili eleştirilerin hatırlatılması üzerine bu feribotun mülkiyetinin Ulaştırma Bakanlığı'na ait olduğunu belirterek, feribotun, personelin gidiş gelişini de sağlayan bir vasıta olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: