Bakan Ergin, köşe yazarlarına Silivri Cezaevi'ni gezdiriyor

Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in düzenlediği bir organizasyonla köşe yazarları Silivri Cezaevi'ne geldi. Köşe yazarları Ergin...

Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in düzenlediği bir organizasyonla köşe yazarları Silivri Cezaevi'ne geldi. Köşe yazarları Ergin ile cezaevini geziyor.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, köşe yazarlarına Silivri Cezaevi'ni gezdirmek için bir organizasyon düzenledi. Organizasyon kapsamında köşe yazarları bugün cezaevine geldi. Cezaevini ziyarete gelen gazeteciler şöyle: Bülent Korucu, Ahmet Hakan, Oral Çalışlar, Aslı Aydın Taşbaş, Ergün Babahan, Rahim Er, Emre Aköz, Utku Çakırören, Nagihan Avcı, Tuncer Köseoğlu ve Ruşen Çakır.

Reklam
Reklam

Bakan Ergin, dün de Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Silivri Cezaevine gelerek sağlık konusunda yeterli hizmet verilip verilemediğinin tespiti için incelemelerde bulunmuştu. Her iki Bakan, cezaevi çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplandırmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: