Bakan Ergin, Kürt Siyasi Parti Ve Oluşumlarının Temsilcileriyle Görüşecek

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, terör örgütü PKK'nın talimatıyla başlayan ve BDP'nin de destek verdiği cezaevlerindeki...

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, terör örgütü PKK'nın talimatıyla başlayan ve BDP'nin de destek verdiği cezaevlerindeki açlık grevleriyle ilgili yarın bir görüşme gerçekleştirecek. Kürt siyasi parti ve oluşumlarının temsilcilerinden oluşan heyetle görüşme Adalet Bakanlığı'nda yapılacak.

Görüşmede Hak ve Özgürlükler Partisi (Hak-Par) Genel Başkan Yardımcısı Seher Erol, KADEP Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Baksi, Özgürlük ve Sosyalizm Partisi (ÖSP)'nden Hasan Fırat, İnisiyatifa Azadi'den Avukat Sıdkı Zilan başta olmak üzere Devrimci Demokrat Kürt Derneği (DDKD) ve Dicle Fırat Diyalog Grubu'ndan temsilciler hazır bulunacak.

Reklam
Reklam

Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabirine konuşan avukat Sıdkı Zilan, görüşme teklifinin kendilerinden geldiğini belirterek, "İnsani bir durum, sorumluluktan dolayı acil olduğu için her türlü tevazuyu gösteriyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: