Bakan Ergün, okul temeli attı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde 2 okulun temel atma törenine...

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde 2 okulun temel atma törenine katıldı.
Bakan Ergün, Mimar Sinan Mahallesi'nde yapılacak iki okulun temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Dilovası'nda önemli işler yaptıklarını anlattı. Ergün, ilçede su, kanalizasyon, doğalgaz ve benzeri hizmetlerde çok hızlı mesafeler alındığını, ilçenin mahalli hizmetler yönünden çehresinin değiştiğini kaydetti.
Ergün, Diovası'nda sağlık yatırımlarına da başlayacaklarını dile getirerek, şöyle devam etti: ''İnşallah yakında bu tesislerin temelini atarız. Sadece şu bölgede 6 tane okul arazisi tahsis edildi. İkisinin temelini şu an atıyoruz. Yakında kuracağımız Gebze Üniversitesi'nin bazı bölümleri, fakülteleri Dilovası'nda neden olmasın? Bu da mümkün, olacaktır ve Dilovası'nda eğitim, sağlık açısından diğer hizmetler açısından çok büyük mesafeler alacağız. Bu başarıların devam etmesi için her şeyi yakından takip ediyoruz. Bundan sonra şehrimizin hiçbir yerinde şehrimizi çirkinleştirecek sorunlar meydana getirecek adımlar atılmasına izin vermeyeceğiz. Kim güzel adım atmak istiyorsa, kim şehirlerimizi güzelleştirmek adına katkı sağıyorsa onun yanında olacağız. Ancak kim şehrimizde problem çıkarmak isterse onun karşısında olacağız hep beraber. O yakından takibin sonuçlarını burada görüyoruz. Eğitim olarak, sağlık olarak ulaştırma olarak altyapı, su olarak görüyoruz. Bütün bu hizmetleri görmeye hep beraber devam edeceğiz."
Konuşmaların ardından, bir süre hükümet konağı olarak kullanılacak Dilovası İlköğretim Okulu ile Dilovası İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı. Daha sonra aynı mahalledeki Dilovası Merkez Anaokulu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz