Bakan Eroğlu Malatya’da

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bazı siyasi partilerin seçilme yaşının 18’e düşürülmesinden korktuklarını...

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bazı siyasi partilerin seçilme yaşının 18’e düşürülmesinden korktuklarını savunarak, “Biz gençlere güveniyoruz ve onları kucaklıyoruz” dedi.

Bir takım temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Malatya Valisi Vasip Şahin’i makamında ziyaret etti. Bakan Eroğlu, ziyareti esnasında gazetecilerin sorularını da cevapladı.

Eroğlu, seçilme yaşının 18’e düşürülmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, gençlere güvendiklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Gençlerin en doğrusunu yapacaklarına inandıklarını kaydeden Bakan Eroğlu, “Biz gençlere güveniyoruz. Biz 18 yaşındaki gençten her şeyi istiyorsak, gençler önemlidir. Bazıları gençlere güvenmiyor ama biz Başbakanımızın da ifade ettiği gibi biz destekliyoruz. Gençlerimize güveniyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerdir. Yanlış yapmayacaklardır, en doğrusunu yapacaklardır. Ama bazı partiler sandıktan korkuyor, seçimden korkuyor, gençlerden korkuyor. Biz korkuyoruz, onları kucaklıyoruz. Gurur duyduğumuz gençlerin, seçimlere katılmaları çok isabetli olacaktır” dedi.

Bakan Eroğlu, Malatya’ya 23 adet proje kapsamında 400 milyon TL’lik yatırım yapılacağını kaydetti.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın Malatya’da 2012-2013 yıllarını hamle seneleri olarak ilan ettiğini kaydeden Eroğlu, “Malatya, Malatya olalı böyle hizmet görmedi. 23 büyük müjdemiz var. Bu projelerin toplam maliyeti 400 milyon TL Malatya için bakanlığımızın yatırımlarını dikkate alarak 2012-2013 Malatya için yatırım seneleri olacak” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bakan Eroğlu, ziyaretinde kayısı yiyerek, herkese de kayısı yemelerini tavsiye etti.

Ziyarete, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, Mustafa Şahin ve Cemal Akın, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve bakanlığa bağlı birimlerin müdürleri de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: