Bakan Eroğlu, Romen Bakan Constantin’'le Görüştü

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Romanya Tarım ve Kırsal Kalkınma Bakanı Daniel Constantin’i...

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Romanya Tarım ve Kırsal Kalkınma Bakanı Daniel Constantin’i makamında kabul etti.

Konuk bakan ile taşkınların kontrolü için erken uyarı sistemi ve hidroelektrik konusunda görüştüklerini söyleyen Bakan Eroğlu, aynı zamanda parti başkanı olan Daniel Constantin'in parlak olduğunu ifade etti

Romen Bakan Constantin de ekonomik ve siyasi açıdan mevcut ilişkileri geliştirmeye çalıştıklarını belirterek, "Bugün Türkiye’de iki bankanla daha görüşme fırsatım oldu. Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile bakanlığımızın misyonları birbirlerinden uzak değil." dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra Eroğlu, konuğuna porselen tabak ve Türkiye'deki milli parklardaki yaban hayatı konu alan kitap hediye etti. Constantin de Eroğlu'na ülkesini tanıtan kitap ile Romen seramiği hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: