Bakan Eroğlu: “tokat 5 Yıldızlı Şehir Haline Gelecek”

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Tokat’ın birkaç ay içinde 5 yıldızlı bir şehir...

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Tokat’ın birkaç ay içinde 5 yıldızlı bir şehir haline geleceğini söyledi.

Tokat’ta Yeşilırmak’ta DSİ tarafından yapılan ıslah çalışmalarını Bakan Eroğlu, Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan ve beraberindekilerle birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek DSİ 72. Şube Müdürü Mehmet Karaca’dan bilgi aldı. Bakan Eroğlu, yapılan çalışmaların kente ayrı bir güzellik katacağını ve Yeşilırmak kenarının ağaçlandırılacağını belirterek Bakan Eroğlu, bu alanların kentin yaşam alanları olacağını vurguladı. Katı atık tesisinin Yeşilırmak kenarından kalkacağını, sıvı atıklarında artık arıtılarak Yeşilırmak'a deşarj edildiğini hatırlatan Bakan Eroğlu, Tokat’ın birkaç ay içinde 5 yıldızlı bir şehir haline geleceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Yeşilırmak kenarında yapılan incelemelerin ardından Büyük Tokat Oteli’nde düzenlenen İl Koordinasyon toplantısı Bakan Eroğlu’nun başkanlığında yapıldı. Basına kapalı düzenlenen toplantı sonrasında Bakan Eroğlu, çıkışta otel bahçesine çam fidanı dikti. Bakan Eroğlu, karayolu ile Ankara’ya hareket etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: