Bakan Eroğlu’ndan Aydın’a 762 Milyon Tl’lik 40 Yatırım Müjdesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu baraj, sulama, içmesuyu projeleri, taşkın koruma,...

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu baraj, sulama, içmesuyu projeleri, taşkın koruma, ağaçlandırma, tabiat parkları ve meteoroloji gözlem istasyonu çalışmalarından oluşan 762 milyon TL'lik 40 yatırım müjdesi ile Aydın'a gidiyor.

Yarın Muğla'yı ziyaret edecek olan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 2 Kasım Cuma günü Aydın'da Orman ve Su İşleri BakanlıĞI yatırımlarının ele alınacağı il koordinasyon toplantısına başkanlık edecek, ayrıca ilde bazı inceleme ve ziyaretler gerçekleştirecek.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Aydın programı kapsamında DSİ Genel Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü, Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği toplam tutarı 762 milyon TL olan 40 yatırım müjdesinin detaylarını açıklayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: