Bakan Faruk Çelik'ten, şampiyonların lisesi Samanyolu'na ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Samanyolu Koleji öğrencileri ile buluştu.Ulusal ve uluslararası bilim...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Samanyolu Koleji öğrencileri ile buluştu.
Ulusal ve uluslararası bilim olimpiyatlarında almış olduğu başarılarla adından sıkça söz ettiren Samanyolu Eğitim Kurumları öğrencileri, öğretmenleri, yönetim kurulu üyeleri ve okul idarecilerinin katıldığı yemekte, Somali’den gelerek Samanyolu Koleji'nde eğitim gören öğrenciler de yeraldı.
Somali'den gelen öğrenciler ile sohbet eden Bakan Çelik, okul idarecilerinden okulun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Somalili öğrencilerden Şarmake Abdulhakım‘ın söylediği “Baharda Kuşlar Gibi” adlı şarkı salonda heyecan uyandırırken, Muhtar Farah Abdullah’ın okuduğu “Canım İstanbul” adlı şiir ise salondaki herkesi duygulandırdı.
Programın sonunda, Samanyolu Eğitim Kurumları Genel Müdürü Özkan Turhan da Samanyolu okullarının ulusal ve uluslararası alanda önemli başarılara imza attığını belirterek, “En iyiyi yakalamak ve ulaşma hedefiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi. Turhan, Bakan Çelik’e programın anısına porselen bir tabak hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz