Bakan Fatma Şahin'den Şehit Ailesine Ziyaret

ŞANLIURFA (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, Diyarbakır'da geçen

ŞANLIURFA (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, Diyarbakır'da geçen yıl terör örgütü PKK üyelerince şehit edilen jandarma er Ethem Okay'ın ailesini ziyaret etti.

Bakan Şahin, beraberinde Sümeyye Erdoğan ile Şanlıurfa'da "Aile Okulu"nun açılışına katıldıktan sonra şehidin Eyyüpkent Mahallesi'ndeki evine gitti.

Şehidin ailesi tarafından karşılanan Bakan Şahin ve Sümeyye Erdoğan, şehidin kardeşi Hasan Okay'ın dünyaya yeni gelen ve "Sümeyye" adı verilen bebeğiyle bir süre ilgilendi ve altın taktı.

Reklam
Reklam

Bakan Şahin'e, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu da eşlik etti. Ziyaret daha sonra basına kapalı gerçekleşti.

Bu arada ailenin bir kaç gün önce dünyaya gelen bebeğine, Vali Güvenç'in önerisiyle kentteki "Aile Okulu"nun açılışına geleceği öğrenilen Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın adını verdiği kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz