Bakan Güler: Müdahalelerde Eksik Ve Hatalar Yapılmış Olabilir

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Taksim Gezi Parkı ve diğer yerlerde yaşanan olaylarda geniş müdahalesi yapılması...

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Taksim Gezi Parkı ve diğer yerlerde yaşanan olaylarda geniş müdahalesi yapılması nedeniyle bazı eksiklikler ve yanlışların olabileceğin söyledi.

  1. Türkçe Olimpiyatları'nın açılışına katılan Bakan Güler, çıkışta basın mensuplarının Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu.

    Bakan Güler, "Hak özgürlüklerin korunması noktasında gerekli gayreti özeni göstereceğiz. Elbette geniş müdahalelerin yapıldığı yerde eksiklikler olabilir, yanlışlıklar yapılmış olabilir. Başbakanımızda bunu ifade etti. Derhal İstanbul'da ve diğer yerlerde yaşanan olayların incelenmesi için bütün iddialar ve görüntüleri kapsayacak şekilde tespit yapacağız. Elbette yetkisini aşan insanlarla ilgili olarak mutlaka gerekli işlemler yapılacaktır." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: