Bakan Günay, “bahçeli’nin Angelina Jolie” Açıklamasını Abartılı Buldu

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Angelina Jolie ile ilgili eleştirilerini...

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Angelina Jolie ile ilgili eleştirilerini abartılı bulduğunu ifade ederek, “ 'Türkiye’ye Angelina Jolie geldi kampları gezdi' deyip bundan kendisi için üstünlük oluşturmaya kalkması biraz işi abartmak olur” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ankara’dan helikopter ile geldiği Tokat’ta bazı açılış ve ziyaret programlarına katıldı. Latifoğlu Konağı ziyareti sonrasında Bakan Günay, basın mensuplarının Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin BM de iyi niyet elçisi Angelina Jolie’nin çadır kentleri ziyaretini eleştirileri ile ilgili sorularına cevap verdi. Bakan Günay, Dünya sineması ya da sanat alanında bazı seçkin isimlerin sosyal projelerde yer aldığına dikkat çekerek, “Daha önce benzer isimler dünyadaki bazı deprem bölgelerine ya da açlık bölgelerine gittiler. Bu BM’in bizim ülkemizden de iyi niyet elçisi olarak UNESCO tarafından BM tarafından geçmişte görevlendirilmiş olan sanatçılar oldu. Bir sanatçının hem dünya kamuoyunu yumuşatmak hem de o olaya ilgisini sağlamak hem de kendi tanıtımına katkı yapmak amacıyla üstlenmiş olduğu bir sosyal proje olarak düşünün. Onun haricinde bir anlam vermek biraz fazla olur. ‘Türkiye’ye Angelina Jolie geldi kampları gezdi’ deyip bundan kendisi için üstünlük oluşturmaya kalkması biraz işi abartmak olur. Nihayet bir sanatçının tanıtım kampanyasıdır o kadar” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz