Bakan Günay, Emıtt Fuarı'nda Libya Standını Ziyaret Etti

EMITT Fuarı’nda Libya standını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, “Libya, bizim tarih...

EMITT Fuarı’nda Libya standını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, “Libya, bizim tarih itibari ile yakın bağlar kurduğumuz, kardeşlik duyguları hissettiğimiz bir ülke" dedi.

Yaşanan iç karışıklığın ardından turistleri yeniden ülkesine çekmek isteyen Libya, EMITT Fuarı’nda stant açtı. Stantta ülkenin tarihi ve turistik değerleri hakkında bilgiler veriliyor, Libya'nın önemli mekanlarının görselleri sergileniyor.

Libya standını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İhlas Haber Ajansı’na özel açıklamalarda bulundu. Bakan Günay, “Libya, bizim tarih itibari ile yakın bağlar kurduğumuz, kardeşlik duyguları hissettiğimiz bir ülke. Geçmiş yıllarda çok sayıda yatırımcımız, işçimiz çalışmak için gitmişti” dedi.

Reklam
Reklam

“ŞİMDİ YENİ BİR SÜREÇ YAŞANIYOR”

Libya’da yeni bir süreç yaşandığını ifade eden Bakan Günay, “Bu sürecin en kısa dönemde istikrarlı bir demokratik yönetime dönüşmesini hep beraber arzu ediyoruz. Bu; Libya halkının, bizim ve dünyanın dileği. Libya, Kuzey Afrika ülkesi olmak bakımıyla deniz ve sahra özellikleri ile ilginç bir turizm potansiyeli barındırıyor. Bu yeni dönemde, Libya’nın kendisini dünyaya tanıtma konusunda daha fazla bir gayret saf edeceğini düşünüyoruz. Biz de turizmde dünyanın gelişen ülkesi olarak, yatırımcılarımızı, eğitimcilerimizi götürerek, hizmet kalitesinin gelişmesini sağlamaya çalışarak, her bakımdan yardımlaşmaya hazırız. Libya’daki iyi gelişmeler bizi sevindirir” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: