Bakan Günay: İhanet Şebekelerinin Oyununu Bozacağız

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay son günlerde artan terör olayları için "Devlet milletine hizmet...

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay son günlerde artan terör olayları için "Devlet milletine hizmet etmeye, millet devletini sahiplenmeye devam ettiği sürece inşallah bu ihanet şebekelerinin oyununu bozacağız." dedi.

Memleketi Ordu'ya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ordu Gazeteciler Derneği'nin açılışını gerçekleştirdi. Açılıştan sonra Günay, son günlerde artan terör olaylarıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

"Yeter ki ülkemizde barış ve ağız tadı olsun. Bu son olaylar hepimizi üzmekte kalmıyor, hizmet konusunda da zaman zaman ülkenin bir bölgesinde işi yavaşlatmaya çalışıyorlar. Ama biz hızımızı kesmiyoruz. Ben daha geçen hafta Van’da bir müzenin temelini attım." diyen Günay, şöyle devam etti: "İhanet şebekelerinin bozma çabalarına rağmen biz 23 Ekim’de 16 bin konutu Van’da ihtiyaç sahiplerine depremden bir yıl sonra söz verdiğimiz tarihte anahtarını teslim etmiş olacağız. Devlet milletine hizmet etmeye, millet devletini sahiplenmeye devam ettiği sürece inşallah bu ihanet şebekelerinin oyununu bozacağız.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: