Bakan Işık: Metin kardeşimin yanındayım

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Dr. Metin Oral'a destek vermek üzere Altınova'ya geldi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Altınova’ya gelerek, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a destek verdi. Bakan Işık, “30 Mart’ta sadece Metin Oral’a değil, Recep Tayyip Erdoğan’a da sahip çıkacaksınız” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, beraberinde AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ile birlikta Altınova’ya geldi.

“TERSANELER BİZİM ESERİMİZ”

AK Parti Altınova İlçesi Merkez SKM’nin önünde halka seslenen Bakan Işık, Altınova’ya yabancı birisi olmadığını dile getirerek, “Altınova’ya tersaneler kurulacağı zaman ben Kocaeli’nde il başkanıydım. O zaman tersanelerin kurulması çok tartışıldı. En son karar aşamasına gelindiğinde konuyu Başbakanımıza ilettik. 4 Aralık 2004’te Gazanfer Amca’nın okul açılışı için Karamürsel’e gelen Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a tersane alanını göstermeyi teklif ettik. Alanı helikopterle havadan gördü. Söküm yapılmamak, çevreyi kirletmemek şartıyla tersanelerin kurulma talimatını verdi. Tarlada emeği olmayanın harmanda sözü olmazmış. Bu eser Yalova ve Kocaeli’nin. Bugün tersanelerde binlerce insan çalışıyor” dedi.

Reklam
Reklam

“ALTINOVA İSTANBUL’UN KOMŞUSU OLDU”

Körfez Geçiş Projesini bugüne kadar her iktidarın vaat ettiğini belirten Bakan Fikri Işık, “Ama bakın hayata geçiren biz olduk. 24 Mart’ta Altınova’daki kesonlar da yerleştirildi. Önümüzdeki yıl inşallah köprüyü kullanmaya başlayacağız. Altınova’dan Dilovası’na 3 dakikada geçeceksiniz. Oradan da İstanbul. Artık Altınova İstanbul’un komşusu oldu. Dünyanın en büyük projesi Altınova’da yürüyor. Cumhuriyetimizin 100. Yılında yazılımından tüm parçasına kadar tamamı yerli kendi uçağımızı yapacağız. Bu Türk insanının gururudur. Bunun parti ayırımı olmaz. Ama Türkiye’nin ilerlemesi birilerini de rahatsız ediyor” diye konuştu.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gece gündüz çalıştığını, sesinin kısıldığını söyleyen Bakan Işık, “Aynı şekilde Altınova’da da gece gündüz çalışan Metin Kardeşimiz var. Uzun yıllardır kendisini tanıyorum. Ne yapılması gerekiyorsa onu yapan bir anlayışa sahiptir. Bizim sloganımız, durmak yok, hizmete devam. Metin kardeşimin projelerini komşuluk hukukuna göre her zaman destekleyecek, ne gerekiyorsa yapacak, yanında olacağız. Bizim iktidarın en hızlı büyüyen ilçesi Altınova’dır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: