Bakan Kılıç, Ak Parti İl Teşkilatını Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, iktidara geldiklerinde üşleyi IMF’e 23,5 milyar dolar borçla devraldıklarını...

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, iktidara geldiklerinde üşleyi IMF’e 23,5 milyar dolar borçla devraldıklarını hatırlatarak, "Bugün ise IMF’i kurtarmak için 5 milyar dolar borç verir duruma geldik" dedi.

Muğla’da incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, AK Parti İl Başkanlığı ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, “Sayın Bakanımız bugün Muğlamıza teşrif ettiler teşkilat mensuplarımızla hasbihal etiler. Böyle dar zamanlarda ilimiz ve partimizi ziyaret ettiler. Kendisi yeni il binamızı ziyaret eden 2. bakan” dedi.

Reklam
Reklam

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da, “Kimi vardır taş üstüne taş koymadan yıllarca yönetimde kalır, ama birde Ak Parti siyaseti vardır gecelerini gündüzlerine katarak eserler bırakır, hizmetler üretir, hizmetleri ile yad edilir. Biz böyle bir siyaseti temsil ediyoruz. Hepimizin bildiği bir söz var. Bu gün Muğla valiliğinin duvarında da aynı cümleyi gördüm. Atatürk’ün sözü bizim de şiarımız yol hartamız adeta. Söz der ki, 'Millete efendilik yoktur, millete hizmetkârlık vardır' Bu cümleyi zaten başbakanımızdan da duydunuz. Bizim hedefimiz millete hizmet etmektir, efendilik etmek değil. Biz 2002’de yönetime geldiğimizde IMF’ye 23,5 milyar dolar borcumuz vardı. Geçen hafta aynı IMF’ye bataktaki Avrupa ülkelerini kurtarsın diye 5 milyar dolar kredi açtık. AK Parti iktidar geldiğinde Türk ekonomisin başında Kemal Derviş vardı. IMF’in Türkiye masası şefi vardı. Carlo Coterelli. Şimdi IMF’nin ne masası kaldı, ne de Koterellisi. Bunların hepsi bitti. Çünkü bugün Türkiye koalisyon Hükümetlerinin borç batağına sürüklediği ülke değil bugün. Türkiye siyasi istikrarı yakalayan ekonomik istikrarı yakalayan Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’sidir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz