Bakan Kılıç Tesisleri Gezdi

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Muğla Kapalı Spor Salonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl...

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Muğla Kapalı Spor Salonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü minikler jimnastik kulübünün gösterisini izledi.

Bakan Kılıç, Muğla valiliğini ziyaretinin ardından Kışla futbol sahası, Gençlik Merkezi, Muğla Kapalı Spor salonu ve Muğla Atatürk stadında incelemelerde bulundu. Muğla’ya yeni Gençlik Merkezi için 2013 yılında ihaleye çıkılacağını belirten Bakan kılıç, “Gençlik Merkezi projesi geniş kapsamlı bir proje. Tüm donanımları ile Muğla gençliğine hizmet verecek. Muğla genç bir nüfusu var. Bunun yanında Üniversite öğrencisinin yoğun olarak bulunduğu bir yer” dedi.

Reklam
Reklam

Muğla Kapalı Spor salonunda da incelemelerde bulunan Bakan Kılıç’ı çocuklar karşıladı. Çocuklarla sohbet eden Bakan Kılıç, küçük bir çocuğu kucağına alarak öptü. Salonda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün minik jimnastik sporcularının gösterisini izledi. Çocuklar ile hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Kılıç, daha sonra Muğla Atatürk stadında incelemelerde bulundu. Son olarak Muğlaspor kulübünü ziyaret eden Bakan Kılıç, Muğlaspor kulüp Başkanı Eminer İçten’den bilgi aldı.

Bakan kılıç, inceleme esnasında yol üzerindeki esnaflarla sohbet etti. Bakan şahin yol üzerinde dönerciden döner yerken, kahvede oyun oynayan vatandaşlar ile de sohbet etti. Konken oynayan vatandaşlar ile sohbet eden Bakan Kılıç, “Gösterge var okey yok” diyerek şakalaştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: