Bakan Kılıç: Yeni Bahar Dergisi toplumsal ihtiyaçlara cevap veriyor

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Yeni Bahar Dergisi'nin birinci yıl dönümü gecesinde yaptığı konuşmada...

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Yeni Bahar Dergisi'nin birinci yıl dönümü gecesinde yaptığı konuşmada derginin toplumsal ihtiyaçlara cevap verdiğini belirtti. Bakan Kılıç, "Yeni Bahar Dergisi hem içerik, hem sürdürülebilirlik anlamında toplumsal ihtiyaçlara cevap veriyor. Yeni Bahar kendi kulvarında önemli bir ihtiyaca cevap veriyor." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Zaman Gazetesi’nin aile ve gençlere dönük haftalık çıkardığı Yeni Bahar Dergisi’nin yayın hayatına adım atışının birinci yıl dönümü vesilesiyle düzenlenen törene katıldı. Etkinlik öncesi soruları cevaplandıran Bakan Kılıç, dergiyi yakından takip ettiğini söyledi. Yeni Bahar Dergisi'nin özellikle gençlik ve aile hayatı adına kültür dünyasına önemli katkılarının olduğuna dikkat çeken Bakan Kılıç, "Bugüne kadar ortaya konulan kültürel birikimleri çok fazla. Emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Zaman Gazetesi’nin genel olarak ekler konusunda çığır açtığına dikkat çeken Bakan Suat Kılıç, “Yeni Bahar Dergisi hem içerik, hem sürdürülebilirlik anlamında toplumsal ihtiyaçlara cevap veriyor. Yeni Bahar kendi kulvarında önemli bir ihtiyaca cevap veriyor” diye konuştu.

Politikacıların gazetelerin önce politika sonra ekonomi sayfalarına okuduğuna dikkat çeken Bakan Kılıç, “Ben Gençlik ve Spor Bakanı olduğum için gazeteyi tersten okuyorum. Önce spor sayfalarına bakıyorum. Ekleri akşam eve dönünce okurum. Yeni Bahar Dergisi’ni de inceliyorum, her yönüyle başarılı buluyorum. Bu dergi sosyal ihtiyaçlara cevap veriyor.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz