Bakan kızları ekranı sevdi

Üç eski bakanın kızları beyaz perde ve ekranlarda boy gösteriyor

Eski bakanların kızları TV ekranları ve beyaz perdeyi sevdi. CHP'li Fikri Sağlar ve Mehmet Sevigen'in kızlarının ardından, ANAP'lı eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova'nın kızı Melike İpek Yalova da, İspanyol Prensesi Isabella karakteri ile Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünün ardından Roma La Sapienza Üniversitesi'nde 'Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi' üzerine master yapan Yalova, dizide Hürrem Sultan'a rakip olacak.
SAKARYA FIRAT'DAKİ BAKAN KIZI
Kültür eski Bakanı Fikri Sağlar'ın kızı Gerçek Sağlar da TRT'de yayınlanmakta olan ''Sakarya Fırat'' adlı dizide ''Küpeli Necla'' lakaplı bir teröristi canlandırıyor. Daha önce Susurluk olayını anlatan Kanal D ekranlarındaki ''Kod Adı'' adlı dizide de oynayan Gerçek Sağlar, Kurşun Yarası ve Gurbet Kadını adlı dizilerde de rol aldı. 34 yaşındaki Sağlar, Ankara Devlet Konservatuarını bitirdi ve Columbia Üniversitesinde master yaptı.

CHP'li Devlet eski Bakanı Mehmet Sevigen'in kızı Selen Sevigen de ekranlarda ve beyaz perdede rol aldı. 32 yaşındaki Selen Sevigen, Bilkent Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdikten sonra, ABD'nin California Üniversitesi'nde öğrenimine devam etti. Daha sonra İngiltere'de London Academy of Music and Dramatic Arts'ta müzik ve sinema eğitimi aldı. Türkmax ekranlarında Gala adlı sinema programının sunuculuğunu yapan Selen Sevigen O Şimdi Mahkum ve O...Çocukları isimli filmlerde de rol aldı.