Bakan Müezzinoğlu, Bursa’Da Güne Erken Başladı

Mehmet İNAN/BURSA, Bursa’da dün başladığı gezisini sürdüren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, geceyi polisevinde geçirdi. Sabah saat 05.45’te Ulu Cami’ye gelen

Mehmet İNAN/BURSA, Bursa’da dün başladığı gezisini sürdüren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, geceyi polisevinde geçirdi. Sabah saat 05.45’te Ulu Cami’ye gelen Bakan Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Müftü Mehmet Emin Ay ile birlikte sabah namazı kıldı.
Namazın ardından yaya olarak Tahtakale bölgesine geçen Bakan Müezzinoğlu, çorba içtikten sonra girdiği bir taksi durağında şoförlerle sohbet etti. Taksicilere 'çorba kaynıyor mu?' diye soran Bakan Müezzinoğlu, şoförlerin 24 saat dönüşümlü olarak çalıştığını öğrenince "Bunlar da sağlıkçılar gibi çalışıyorlar" dedi.
'HER YERE GİDECEĞİZ'
Taksicilerin Emir Sultan Camisi’ne de gidecek misiniz? sorusu üzerine Bakan Müezzinoğlu, "Dün bir bugün iki. geldik Bursa’ya her yere gideceğiz. Daha iyi olsun diye gayret gösteriyoruz. 'Çalışana veririm' diyor" diye yanıt verdi.
Ortapazar Caddesi’nden yürüyerek Muradiye Devlet Hastanesi’ne geçen Bakan Müezzinoğlu’nu hastane girişinde Başhekim Dr. Barış Karasu karşıladı. Hastane hakkında bilgi alan Bakan Müezzinoğlu, daha sonra servisleri dolaşarak hastalarla görüştü.
Devlet Hastanesi’nin ardından Medikal Park Hastanesi’ni de ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, daha sonra Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda işadamlarıyla düzenlenen toplantıya katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: