Bakan Nihat Ergün Denizli'de Açılışlara Katılacak

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, yarın Denizli'de bazı açılış ve ziyaretlerde bulunacak.Bilim, Sanayi...

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, yarın Denizli'de bazı açılış ve ziyaretlerde bulunacak.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, öğle saatlerinde Afyonkarahisar'dan Denizli'ye gelecek. İlk olarak Honaz ilçesine bağlı Kocabaş beldesinde yapılan Koruma Klor Alkalı Fabrikası'nan açılışını yapacak olan Bakan Ergün, daha sonra Pamukkale Üniversitesi'ne geçerek, Pamukkale Üniversitesi Teknokent açılışı ve GMY Madencilik Şirketinin Çardak Özdemir Organize Sanayi Bölgesinde yapmayı planladığı yatırım ile ilgili protokol imza törenine katılacak.

Reklam
Reklam

Bakan Nihat Ergün daha sonra sırasıyla Denizli Valiliği, Denizli Belediye Başkanlığı ve AK Parti Denizli İl Başkanlığı'nı ziyaret ettikten sonra, akşam da Pamukkale Colossae Otel'de sanayici ve işadamlarıyla yemekte bir araya gelecek.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün Pazar günü Denizli'den ayrılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: