Bakan Şahin, Atıl Durumdaki Efteni Oteli'ni İnceledi

Alie ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Düzce'de atıl durumda bulunan Efteni Oteli'ni, şehit yakını...

Alie ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Düzce'de atıl durumda bulunan Efteni Oteli'ni, şehit yakını ve gaziler için rehabilitasyon merkezi olarak düşünebileceklerini söyledi.

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Bakan Fatma Şahin’e yıllardır atıl durumda kalan ve çürümeye terk edilen Efteni Oteli’ni gezdirdi. Otel hakkında Bakan Şahin'e bilgi veren Vali Yılmaz, "Sayın Bakanım, Düzce’ye gelen misafirlerimiz 'Termal Otelimiz vardı niye kapandı' diye soruyorlar, inanın diyecek bir söz bulamıyorum. Düzce’nin en güzide bölgesinde Efteni Gölü’nün hemen kenarındaki bu büyük yatırım, böyle kaderine terk edilemez. Düzce halkı da buradan yararlananlar da bunu hak etmiyor. Çünkü burası sıradan bir otel değil. Şifa dağıtıyor. Bu oteli sizin desteğinizle yeniden turizme ve ülkemize kazandıralım" dedi. Vali Yılmaz'ın isteği üzerine Bakan Şahin, hemen gerekli incelemenin başlatılması talimatını verdi.

Reklam
Reklam

Bakan Şahin, Otel Sahibi Gökhan Komit’ten otel hakkında bilgiler aldı. Atıl durumdaki otelin odaları ve termal kaplıcasını gezen Bakan Şahin, "Böyle bir yatırımın bu duruma düşmesi üzüntü verici. Biz önce gerekli incelemeleri yapacağız. Yasal olarak durumunu göreceğiz. Daha sonra otel hakkında bize daha geniş bir rapor sunmalarını isteyeceğiz. Şartlar uyarsa, biz bu oteli şehit yakınları ve gazilerimiz için Türkiye’de de bir ilk olmasını istediğimiz tedavi sonrası rehabilitasyon merkezi olarak düşünebiliriz. Böyle bir tesis bizim elimizde henüz yok. Bizim istediğimiz ve hayata geçirmeyi arzuladığımız bir proje. Ben olumlu bakıyorum. Bu projenin Düzce’de gerçekleşmemesi için hiçbir neden yok" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: