Bakan Şahin, Değerlendirme Toplantısına Katıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar ile değerlendirme toplantısı yaptı.

Rumkale Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Bakan Şahin, Türkiye’nin marka değerini yükseldiğine dikkat çekti. Milletten aldıkları güç ve enerjiyle, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çalışmaya devam ettiklerini dile getiren Şahin, şöyle konuştu:

”Kara delikler kapatıldı, havuza sular dolmaya başladı. Dolan havuzdaki sudan da halkımız için halkımızla beraber, onların refahını, huzurunu, barışını güçlendirecek şekilde kaynakları nasıl kullanacağımızı planladık. Dünyanın en hızlı büyüyen ülkelerinden birisiyiz. Bu büyük bir başarıdır. Biz göreve geldiğimizde milli gelirimiz 3 bin 500 dolardı, 10 bin 500 dolara ulaştı. Pastayı büyüttük. Bir taraftan borçlarımızı ödedik.”

Reklam
Reklam

Türkiye’nin IMF’ye borç verebilecek konuma geldiğini ifade eden Şahin, şöyle devam etti:

"Merkez Bankası döviz rezervi 90 milyar dolara ulaştı. Hamdolsun, Sayın Başbakanımızın liderliğinde, güçlü bir parlamento ile bütün değerlerin en az 3 kat büyümesini sağladık. Faizlere ödenen aradaki fark, geldiğimiz yolların, hastanelerin yapılmasına, daha çok okul ve baraj yapılmasına, yani halkımızın talep ettiği, hak ettiği yaşam kalitesini yükseltecek çok daha fazla hizmet yapılmasına gitti.”

Şahin, sivil anayasanın çıkarılması için de bütün güçlerini kullanacaklarını da ifade etti.

Bakanlıklarının yeniden yapılandırıldığına vurgu yapan Şahin,”Çocuklarımızın, yaşlılarımızın, engellilerin önündeki engellerin kaldırılması için hem hukuki hem de mali olarak güçlendiriyoruz” diye konuştu.

Tam bir takım ruhuyla çalıştıklarını dile getiren Şahin, ”Emanetin hakkını vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu takımın içerisinde hırsız bulamazsınız, arsız bulamazsınız’’ şeklinde konuştu.

Şahin, Türkiye’nin güçlü olması gerektiğini ifade ederek, ”Güçlü olmalıyız ki Suriye’deki, Irak ve Somali’deki, Myanmar’daki kardeşlerimiz güçlü olsun. Biz bunun için gayretle yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Toplantıya; AK Parti Gaziantep milletvekilleri, il teşkilatı, İlçe Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkanı da katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz