Bakan Şahin: Geleceğin Türkiyesi Sağlam Temellerle Ilerliyor

Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren 35 sosyal tesiste yaz okullarını tamamlayan 4 bin 419...

Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren 35 sosyal tesiste yaz okullarını tamamlayan 4 bin 419 öğrenci için ödül töreni düzenlendi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de öğrencileri törende yalnız bırakmadı. Törende konuşan Şahin, “İnşallah geleceğin Türkiyesi sizlerin bu güzel çalışmaları üzerine çok sağlam bir temelle ilerlemektedir.” dedi.

Tören, Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nda düzenlendi. Törenin açılış konuşmasını yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Her şeyin başı eğitimden geçiyor, göz bebeğimiz ve geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin okullarının açık olduğu dönemlerde eğitimleri devam ediyor. Yaz döneminde değerli öğrencilerimizin vakitlerini iyi değerlendirdik, onlara spor, eğitim ve her türlü kursu düzenledik. Yaklaşık 36 adet sosyal tesisimizde 6 bine yakın öğrencimizi bu alanda eğittik. Amacımız eğitime her zaman katkı vermek, ben kurslarımıza katılan değerli öğrencilerimize, eğitim veren öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bakan Fatma Şahin de öğrencilere hitaben, “Sizler bizim baştacımız, geleceğimiz, hayalimiz ve hedeflerimizsiniz. İnşallah geleceğin Türkiyesi sizlerin bu güzel çalışmaları üzerine çok sağlam bir temelle ilerlemektedir. Değerli Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ve ekibine bu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Sevgili gençlerimiz sizler mutlu olduğunuz zaman bizler mutlu olacağız. Sizler güçlü olduğunu zaman bizler güçlü olacağız. Hepinizin insan olarak ihtiyacı olan şey manen ve madden yetişmiş olmanızdır.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Bakan Şahin ve protokol üyeleri hep birlikte yaz okulunu tamamlayan kız öğrencilere kol saati, erkek öğrencilere ise futbol topu hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: