Bakan Şahin, Hasar Gören Polis Lojmanını Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, bombalı saldırıda büyük hasar gören polis lojmanını geniş...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, bombalı saldırıda büyük hasar gören polis lojmanını geniş güvenlik önlemleri altında ziyaret etti.

9 kişinin ölümüne 65 kişinin ise yaralanmasına neden olan patlamada büyük hasar gören Karşıyaka Polis Karakolu’ndaki polis lojmanını ziyaret eden Bakan Şahin, ailelerle tek tek ilgilenerek sorunlarını dinledi. Ailenin küçük kızları ise Bakan Şahin’e kolonya ve şeker ikramında bulundular. Her şeyin yoluna gireceğini ve tüm zararların karşılanacağını söyleyen Bakan Şahin, ailelerin isteklerinin olup olmadığını sordu. Bakan Şahin’in ziyaretleri sırasında özel hareket timleri bölgeyi ablukaya alarak adeta kuş uçurtmadı. Zırhlı araç üzerinde duran bir polis memuru ise uzun namlulu silahla sürekli çevreyi kontrol etti. Geniş güvenlik önlemleri altında ziyaretlerini tamamlayan Bakan Şahin daha sonra bölgeden ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: