Bakan Şahin: Memleket için olağan değil olağanüstü çalışıyoruz

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, CHP'nin düzenlediği kongrelere değinerek, "Kongrelerde olağanız. Olağanüstüye henüz geçmedik. Allah...

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, CHP'nin düzenlediği kongrelere değinerek, "Kongrelerde olağanız. Olağanüstüye henüz geçmedik. Allah da bizi muhtaç etmesin." dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak amacıyla deniz yoluyla Yalova'ya gelen Bakan Şahin, Yalova Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaretinin ardından Uygulama Oteli'nde onuruna düzenlenen yemeğe katıldı. Yemekte fiziksel engelli bir vatandaşın yanına giderek sorunlarını dinledi.

Bakan Şahin Yalova'daki temaslarının ardından AK Parti Çınarcık İlçe Kongresi'ne katılmak için Çınarcık'a geldi. Şahin, kongre öncesi kahvehaneleri ve esnafı ziyaret etti. Kahvehaneye girerken yerdeki buzlanma nedeniyle ayağı kayan Bakan Şahin, düşme tehlikesi geçirdi.

Reklam
Reklam

Hüdaverdi Aydın İlköğretim Okulu Salonu'ndaki kongrede konuşan Bakan Şahin, başarılarını kıskananlar olduğunu söyledi.

Şahin, "Burada bize hak bırakmak istemeyenler var. Huzurumuzu kıskananlar var, başarımızı kıskananlar var. İçeriden var, dışarıdan var. Açıktan var, bir de açık olmayan gizliden var." dedi

CHP tarafından yapılacak olağanüstü kongreye değinen Şahin, "Olağan gidiyoruz. Kongrelerde olağanız. Olağanüstüye henüz geçmedik. Allah da bizi muhtaç etmesin." şeklinde konuştu.

Bakan Şahin, kendilerinin memleket için çalışırken olağan değil olağanüstü çalıştıklarını vurgulayarak, "Ya peki birileri parti içi çalışmalarında olağan takvimler yetmiyor. Olağanüstü kurultaylar, tüzük kurultayı, muhasebe kurultayı, genel başkan kurultayı, o kurultay bu kurultay. Bir olağanüstülük var gidiyor ama nerede? Kendi içlerinde. Millete karşı akıl üretmekte, hizmet üretmekte, proje üretmekte bayağı olağan gidiyorlar. Fark burada işte.'' ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz