Bakan Şahin: Nizip Son On Yılda Hizmette Öne Geçti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep'in Nizip Kaymakamlığı ve belediyesi tarafından nikah salonunda...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep'in Nizip Kaymakamlığı ve belediyesi tarafından nikah salonunda düzenlenen toplantıya katıldı.

Bakan Şahin burada yaptığı konuşmada, yaz aylarında gerçekleştirdikleri saha çalışmaları çerçevesinde yaptıkları toplantılarda vatandaşları dinleyip yeni bir yol haritası çıkardıklarını ifade etti. Şahin, şöyle konuştu: "Nizip'ten her seferinde mutlu ve umutlu bir şekilde dönüyorum. 81 ili dolaşmış bir kardeşiniz olarak söylüyorum, Nizip, imkânlar bakımından birçok ilden daha kuvvetli bir ilçedir. Bu gücü nereden alıyor? Tabii sizlerden alıyor. Siz nasılsanız öyle yönetilirsiniz. Başındakiler de bu işin takibini adam gibi yapınca hamdolsun Nizip son 10 yılda hizmette, yarışta öne geçti ve çok güzel 10 yılı tamamladı. Çok daha başarılı, güzel, huzurlu ve mutlu bir Nizip'in inşasında hep beraber yolumuza devam edeceğiz."

Reklam
Reklam

Şahin, konuşmasının ardından çoğu köy muhtarlarından oluşan katılımcıların sorunlarını dinledi. Bakan Fatma Şahin’e AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Sarı ve Ali Şahin eşlik etti.
Şahin, ihtiyaç sahibi ve sağlık sorunu olduğu belirtilen bir aileyi de ziyaret etti, sorunlarının çözümü için talimat verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: