Bakan Şahin: Pozitif ayrımcılığı erkeklerimizin mutluluğu için istiyoruz

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, kadınıyla ve erkeğiyle toplumun huzuru ve barışı için...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, kadınıyla ve erkeğiyle toplumun huzuru ve barışı için çalıştıklarını söyledi.
Bakan Şahin, AK Parti Gaziantep Gençlik Kolları 3’üncü Olağan Kongresi’ne katıldı. Kalender Plaza’da düzenlenen kongrede bir konuşma yapan Şahin, gençlere tavsiyelerde bulundu. AK Parti olarak gençlere hiçbir zaman dağı ve sokağı göstermediklerini ifade eden Şahin, "Biz gençlerin eline silahı layık görmedik. Bıçağı layık görmedik. Kalemi ve geleceği layık gördük. Ülkemizin geleceğini gençlerle, bilim ve teknolojiyle bütünleştirdik. İşte AK Parti’nin misyonuyla bugün her şehirde bir üniversite kurulmuştur. Gençlerimizin yurtlarında daha rahat bir şekilde yaşamaları için gerekli her türlü mali destek verilmiştir. Bilgi ve teknolojiden, araştırma ve geliştirmeden istifade etmeleri için gerekli bütün destekler verilmiştir." diye konuştu.
Konuşmasında kadınlar için pozitif ayrımcılık istemelerinin sebebini anlatan Şahin, gülümseyerek, "Erkeklerimiz kadınlara sevgi ve saygı içerisinde devam ettiği sürece istediği kadar nefes alabilir." ifadelerini kullandı. Kadınıyla ve erkeğiyle toplumun huzuru ve barışı için çalıştıklarını kaydeden Şahin, "Pozitif ayrımcılığı da erkeklerimizin mutluluğu için istiyoruz. Nimeti de külfeti de eşit paylaşmak istiyoruz. Fırsat eşitliği istiyoruz. Bunu yaptığımız zaman herkesin de çok mutlu olacağına inanıyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz