Bakan Şahin, Yayla Şenliğine Katıldı

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası'ndaki şenliklere katıldı.Ordu’da Ulaştırma, Denizcilik ve...

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası'ndaki şenliklere katıldı.

Ordu’da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile birlikte Ordu Çevre Yolu temel atma töreni ve bir takım açılışlara katıldıktan sonra, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait helikopterle Aybastı ilçesine giden İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Perşembe Yayla Şenlikleri'ne katıldı. ‘7 gün 7 gece’ sloganıyla 906’ıncısı düzenlenen şenlik bir birinden güzel etkinliğe sahne olurken, şenliğin son gününde yağlı güreş müsabakaları ile şenlik ağası yarışı güne damgasını vurdu.

Reklam
Reklam

Şenlik ağalığında beş kişi yarışırken, 152 bin 200 TL veren Metin Karayanız şenlik ağası seçildi. Şenlik alanında omuzlarda taşınan Karayanız, ağalığın güzel bir duygu olduğunu ifade etti.

Yağlı güreş müsabakalarında finalde Recep Kara ile Şaban Yılmaz er meydanına çıkarken; Ordulu Recep Kara, Samsunlu Şaban Yılmaz’ı yenerek altın kemerin sahibi oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: