Bakan Şahin'in Fotoğraflarının Altındaki Hakaret İçeren Yoruma Suç Duyurusu

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in Ordu'nun Perşembe ilçesinin Medreseönü beldesini ziyaretinin fotoğraflarının yer aldığı belediyenin...

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in Ordu'nun Perşembe ilçesinin Medreseönü beldesini ziyaretinin fotoğraflarının yer aldığı belediyenin facebook sayfasında hareket içeren yazı yazdığı iddia edilen bir genç hakkında Samsun'da savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Türkiye Su Sporları Federasyonu tarafından Ordu'nun Perşembe ilçesine bağlı Medreseönü beldesinde 6 gün önce düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası Eleme Grubu müsabakalarına katılan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in fotoğrafları Medreseönü Belediyesi'nin facebook sayfasında yer aldı. Bakan'ın beldeyi ziyareti ile ilgili fotoğrafların altına Hakan U. adlı bir kişinin facebook profilinden "Siz hepiniz o. çocuğuymuşsunuz. Medreseönü benim için bitti. Ben de sizi adam zannediyordum öküzlerrrrrr" yazısı yer aldı.

Reklam
Reklam

Medreseönü beldesinden olan Samsun Bürosu avukatlarından emekli hakim Adnan Aydın, bugün Samsun Adliyesi'ne giderek hakaret ettiği iddia edilen Hakan U. hakkında Samsun Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunup şahıstan şikayetçi oldu. Avukatı Duygu Aydın Kırbaş ile birlikte adliyeye giderek savcıya şikayet dilekçesi veren Adnan Aydın, "Bu sözler çok çirkin ve kabul edilir gibi değil. Ben de Samsun'da yaşayan belde halkı olarak şikayetçiyim. Ayrıca, Medreseönü'nde ikamet eden vatandaşların da şikayetçi olacaklarını öğrendim. Bir politikacıyı veya siyasi düşünceyi beğenmeyebiliriz, hatta nefret edebiliriz. Ancak bu bize başkalarına hakaret hakkı vermez. Bunu yapan hukuki sonuçlarına katlanır. Hakan Uçar isimli kişi hakkında, yayın yolu ile alenen hakaret suçundan Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundum. Medreseönü'nden isteyenlere dilekçe örneği gönderebilirim" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: