Bakan Şimşek, Torba'dan gelen parayı Batman’da açıklayacak

Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırmasında başvurular dün itibarıyla sona erdi. Vergi ve sigorta prim...

Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırmasında başvurular dün itibarıyla sona erdi. Vergi ve sigorta prim borçlarının taksitlendirilmesinin yanı sıra, trafik, su ve elektrik alacaklarının da bulunduğu yaklaşık 100 kalemden gelecek rakamı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman’da açıklayacak.
Kkamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasından Gelir İdaresi Başkanlığı’na olan borçların 35 milyar lirasının, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun alacaklarının da 22 milyar lirasının yapılandırıldığı belirtiliyor. Bakan Şimşek, kesin ve ayrıntılı sonuçları yarın Batman’da TPAO Tesisleri Kristal Park’ta saat 12.00’da yapacağı basın toplantısıyla açıklayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz