Bakan Yardımcısı, memnun ayrıldı

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Yalovalıların gönlünü fethetti.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, mütevazı kişiliğiyle Yalovalıların gönlünü fethetti. Altınova heyetiyle yakından ilgilenen Bakan yardımcısı Balta, Sermayecik çileğini çok beğendi.

Çevre ve Şehircilik Hizmet binası temel atma töreni ve “ Kentsel Dönüşüm Sektörler Buluşuyor” Çalıştayı ’na katılmak üzere Yalova’ya gelen, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Yalova Valisi Esengül Civelek ’i makamında ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Balta daha sonra AK Parti Yalova İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İl Başkanı Mustafa Pehlivan, ilçe başkanları, belediye başkanları ve partililerle sohbet eden Bakan Yardımcısı Balta’ya burada Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Sermayecikliler tarafından Sermaye Çileği ikram edildi.

Reklam
Reklam

TEMEL ATILDI

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binasının temeli, Vali Esengül Civelek ve Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ve İl Protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi. Burada konuşan Balta, Balta ,yaklaşık 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanması planlanan hizmet binasının fiziki şartları ve projenin detayları ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

ÇALIŞTAYA KATILDI

Yalova Şehircilik İl Müdürlüğü, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Kent Konseyi Birliği ile Yalova Kent Konseyi Başkanlığınca ortaklaşa organize edilen “Kentsel Dönüşümde Sektörler Buluşuyor” konulu çalıştayı, Termal’de gerçekleştirildi.

Vali Esengül Civelek ve Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ’nın katılımıyla başlayan çalıştaya, Üniversite Temsilcileri, İlçe Kaymakamları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Kurum Müdürleri ile Oda Başkanları ve Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve tüm paydaş sektör temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr. Osman Ulukaya’nın yaptığı açılış konuşmasından sonra, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı Saim Yavuz ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Celal Özel birer konuşma yaparak “Kentsel Dönüşüm” konusunda görüşlerini dile getirdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: