Bakan Yardımcısı Sever'in İlçe Ziyaretleri Devam Ediyor

Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, yerel seçimlerde Mersin’de başta Büyükşehir olmak üzere 13 ilçede zafer...

Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, yerel seçimlerde Mersin’de başta Büyükşehir olmak üzere 13 ilçede zafer kazanmak istediklerini ifade ederek, “Seçim sürecinde bana düşen ne görev varsa ben 24 saat sizin hizmetinizdeyim” dedi.

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Mersin’e gelen Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, AK Parti Toroslar ilçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette partililere hitap eden Sever, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın selam ve sevgilerini getirdiğini iletti. Bakan yardımcılığı görevinden dolayı mutlu olduğunu dile getiren Sever, “Bugün gerçekten bir hemşeriniz olarak, içinizden çıkmış bir Bakan Yardımcısı sıfatı olarak karşınıza çıkmaktan son derece gururluyum, mutluyum ve onurluyum. Bakan yardımcılığı görevine atanmamda başta Başbakanımıza, Bakanımıza ve Mersin’de parti teşkilatlarına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kendisine duyulan güveni boşa çıkarmamak için üstüne düşen görevleri gece-gündüz çalışarak üstesinden geleceğinin altını çizen Sever, “Bu görevden öncede Mersin’in sorunları ile yakından ilgileniyorduk. Özellikle 12 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olarak Mersin için çok çalıştık ve bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz. Tabi bu atama ile beraber Mersin ile ilgilenmem benim asli görevim oldu. Belki eskiden biraz gönüllülük esasına dayanır tarzda çalışıyorduk ama bundan sonra resmi görevimiz oldu” diye konuştu.

Verilen bu makamın sorumluluğunu, ağırlığını farkında olduklarını belirten Sever, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yapılan görevlendirme Sayın Başbakanımızın ve Sayın Bakanımızın Mersin’e ne kadar önem verdiğini gösteriyor. Demek ki buralarda olamadıkları dönemde bir 3. gözle bir 3. kişi ile burada bulunmayı istiyorlar ki bu görevlendirmeyi uygun gördüler. Bizde bu çerçevede en uygun şekilde işbirliği içerisinde çalışarak önümüzdeki yerel seçimlerde bizden istenileni vermek istiyoruz. Mersin’de bulunan başta Büyükşehir olmak üzere 13 ilçeyi almak istiyoruz. Seçimlerde bana düşen ne görev varsa ben 24 saat sizin hizmetinizdeyim.”

Reklam
Reklam

AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Mertel Salt ise Mersin’in 13 ilçe, 41 belde ve 520 köyden oluşan bir büyükşehir olduğunu hatırlattı. Mersinde yapılacak çok işin olduğuna değinen Salt, “Sayın Bakan Yardımcımızın Mersin’den olması, Mersin’in sorunlarını bilmesi bizim açımızdan büyük bir şans. Bu şansın kıymetini iyi bilmeliyiz. Seçimler sadece ilçenin, ilin sırtında değil bütün hepimizin sırtındadır. Çalışmazsak bu seçimi alamayız. Seçimler çantada keklik değil. Onun için çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti Toroslar ilçe Başkanı Bilal Babalıklı da Bakan Yardımcısı Sever’in bu ziyaretlerini seçim startı olarak gördüklerini, bundan sonra Toroslar ilçe belediyesini almak için ellerinden gelen bütün çalışmayı yapacaklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: