Bakan Yardımcısı Yusuf Tekin Çankırı'da

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çankırı'ya gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yusuf...

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çankırı'ya gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yusuf Tekin, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'i makamında ziyaret etti.

Çankırı Valiliği önünde kalabalık bir grup tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Tekin, Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'dan kentle ilgili bilgiler aldı. Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, yaptıkları çalışmalarla Çankırı'nın ekonomik ve sosyal alanlarda atağa geçtiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Çankırı'yı ikinci kez ziyaret ettiğini ifade eden Yusuf Tekin ise Türkiye'de her alanda olduğu gibi spor alanında da dev adımların atıldığını söyledi. Devletin yaptığı yatırımlarla sportif imkanları olmayan insanlara yeni imkanlar sağladığını anlatan Tekin, bakanlık bütçesinin adil şekilde kullanıldığını kaydetti.

Bakanlık olarak gençlik merkezlerine ayrı bir önem verdiklerini dile getiren Tekin, "Biz gelen talepleri bütçemiz doğrultusunda değerlendirmeye çalışıyoruz. Biz müdürlere her toplantımızda gençlik merkezlerini ne yaptınız diye soruyoruz. Gençlerimize ayrı bir önem veriyoruz. Özelikle Anadolu illerinde yaygın olan birde barınma sorunu var. Büyükşehirlerde böyle bir sıkıntı yok. Öğrenci kalacak bir yerler buluyor. Bu anlamda özel sektöre iş düşüyor. Biz bu konuda bakanlık olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız"dedi

Valilik ziyaretinin ardından Çankırı Belediyesi'ne geçen Tekin, Belediye Başkanı İrfan Dinç'ten kentle ilgili genel bilgiler aldı. Bakan Yardımcısı Tekin, Çankırı'nın üzerine örtülmüş brandanın kaldırılması gerektiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Çankırı'nın köklü tarihiyle şirin bir kent olduğunu ifade eden Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ise, yaptıkları proje ve çalışmalarla Çankırı'yı model bir kent haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: