Bakan Yardımcısı'ndan İl Milli Eğtim Müdürü'ne Ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ve Sosyal Güvenlik Bakanı Danışmanı Nevzat Bugenç...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ve Sosyal Güvenlik Bakanı Danışmanı Nevzat Bugenç ile birlikte Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’ yi makamında ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci,"Sayın Bakanımızın bizleri ziyaretti bizleri oldukça memnun etmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımıza İlimizde Eğitim adına yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdik” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ise "İncelemelerde bulunmak üzere bugün itibariyle Şanlıurfa’ya geldim. İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’ yi makamında ziyaret ettik. Metin Bey bizlere Şanlıurfa’da eğitim adına yapılan çalışmalar ile bilgi verdi” dedi.

Reklam
Reklam

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ve Sosyal Güvenlik Bakanı Danışmanı Nevzat Bugenç ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’ ziyaretine Şanlıurfa Eğitim Denetmenleri Başkanı Yusuf Kır da eşlik etti.

Açıklamaların ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle ziyaret sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: