Bakan Yardımcısı'ndan Marka'ya Ziyaret

Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Doğu Marmara Kalkınma Ajansını ziyaret etti. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı...

Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Doğu Marmara Kalkınma Ajansını ziyaret etti. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkan Ayan’ın karşıladığı Bakan Yardımcısı Ceylan, Kalkınma Kurulu Başkanı Halit Uçar’ın da hazır bulunduğu ziyarette yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkan Ayan, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’ın ziyareti sırasında Ajans Faaliyetleriyle ilgili verdiğini belirterek, "Kocaeli, Sakarya, Düzce Bolu ve Yalova İllerinde yapılan mali, teknik ve doğrudan faaliyet destekleri ile güdümlü proje destekler ile bölgedeki kalkınma yatırımların koordinasyonu ile iç ve dış yatırımcılara destek verilmesi konularında yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aktardık" dedi.

Reklam
Reklam

Ziyarette hazır bulunan Kalkınma Kurulu Başkanı Halit Uçar’da Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’la tanışmaktan memnun olduğunu belirterek,21 Haziran’daki Kalkınma Kurulu toplantısında gerçekleştirilecek ‘Kalkınma Kavramı ve Bölgesel Kalkınma Anlayışı ‘ beyin fırtınası çalışmasıyla Anayasa çalışmalarına katkı verileceğini Bakan Yardımcısı Ceylan’a ilettiğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: