Bakan Yazıcı: İstikrarın Sebebi Milletimize Verdiğimiz Değer

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, 10 yılda Türkiye'ye istikrar getirmelerindeki nedenin millet olduğunu ifade...

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, 10 yılda Türkiye'ye istikrar getirmelerindeki nedenin millet olduğunu ifade ederek, 'İnsanı yaşat düsturuyla hareket ediyoruz." dedi.

AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı'nın 2.'sini düzenlendiği siyaset akademisi ödül törenine, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da katıldı. 'Lider ülke Türkiye' sloganıyla bu yıl 2.'si düzenlenen siyaset akademisinin ödül töreni gerçekleştirildi. Törene Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Adalet Bakanı Sadullah Ergin, milletvekilleri ve partililer katıldı.

Reklam
Reklam

Törende konuşan Gümrük ve Ticaret bakanı Hayati Yazıcı, 10 yıldan bu yana Türkiye’de güven ve istikrar ile hizmet verdiklerini söyledi. Türkiye’de her alanda yönetim ve hizmet etmenin farkını on yılda ortaya koyduklarının altını çizen Bakan Yazıcı, “Bizim hizmete kalite getirmemizin, her alanda gelişim ve dönüşümü sağlamamızın en önemlisi insanla devlet arasındaki kopan bağları yeniden bağdaştırmamızdır. Devlet baba diye bir şey yoktur. Devleti millet var eder.” diye konuştu.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla çalıştıklarını ve tüm hedeflerin merkezine insanı koyduklarını belirten Bakan Hayati Yazıcı, Türkiye’ye her alanda hizmet ettiklerini ve bunun anlaşılabilmesi için kıyaslama yapılması gerektiğini söyledi. Hayati Yazıcı, “Bizi geçmişteki siyasilerle kıyasladıkları zaman 10 yılda Türkiye’ye neler kazandırdığımız ortaya çıkacaktır.” dedi.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin Hatay’ın AK Parti döneminde Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını aldığının altını çizerek ”Türkiye’ye güven ve istikrarı milletimizle birlikte getirdik. Bu istikrar sürdükçe yatırımlar devam edecek. Hatay’a 700 milyon TL değerinde bir tünel projesi yapıyoruz. Bu yatırım Hatay’da bugüne kadar yapılan en büyük yatırım ve bu tünel projesiyle İskenderun’un sınırları Kilis’e Gaziantep’e Kahramanmaraş’a bağlanacak.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İskenderun’da bu yıl 2. düzenlenen siyaset akademisini başarıyla tamamlayan kişilere plaket ve sertifikalarını verdi. Bakan Yazıcı, plaketini verdiği Öztrans Lojistik Firması Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özkan’a “Yaşın çok genç, Türkiye’nin senin gibi genç yeteneklere ihtiyacı var. Seni ve senin gibi gençleri daha iyi yerlerde görmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz