Bakan Yıldırım, Hemşehrisinin Cenaze Törenine Katıldı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, hemşehrisi emekli Türk Telekom çalışanı Osman Yaldız’ın cenaze...

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, hemşehrisi emekli Türk Telekom çalışanı Osman Yaldız’ın cenaze törenine katıldı.

Türk Telekom’dan emekli olan Osman Yaldız (49) yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti. Yaldız için öğle namazını müteakip Çağlayan Cengiz Topel Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, Yaldız’ın ailesinin yanı sıra hemşehrisi Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da katıldı. Cenaze töreninde Bakan Yıldırım’ın üzgün olduğu gözlendi.

Reklam
Reklam

Bakan Yıldırım, “Çok sevdiğimiz bir hemşerimizdi, dostumuzdu. Amansız bir hastalığa yakalanmıştı. Ecel gelince herşey bahane. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Bize düşen dostları, yakınları olarak ona dua etmek” dedi.

Kılınan cenaze namazının ardından, Yaldız’ın cenazesi toprağa verilmek üzere Hasdal Mezarlığı’na götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: