Bakan Yıldız, Hisarcık Mahallesi Sakinleriyle Sohbet Etti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Hisarcık bölgesinde yer alan Hisarcık Meydan Camii'nde cuma...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Hisarcık bölgesinde yer alan Hisarcık Meydan Camii'nde cuma namazı sonrası vatandaşlarla sohbet ederek, Hisarcık Meydan Projesi ve Erciyes Dağı Projesi hakkında bilgi aldı.

Hisarcık Bölgesi'ndeki geziye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Vali Şerif Yılmaz, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ile daire müdürleri ve mahalle muhtarları iştirak etti.

Reklam
Reklam

Başkan Memduh Büyükkılıç, Hisarcık bölgesinin Erciyes Projesi açısından son derece önemli bir yer aldığını, çünkü projenin ilk aşamasının Hisarcık Meydanı'ndan başladığını söyledi. Hisarcık bölgesinde yapılan yatırımlar ve hizmetler ile Hisarcık halkının Melikgazili olmanın farkını yaşadığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi: ”Fen, İmar, Park ve Bahçe, Zabıta ile Veteriner ekiplerin katıldığı bu mahalle gezileri son derece faydalı olmaktadır. Ekip olarak bir bölgeyi gezerek yapılan çalışmalar ile yapılması gerekenleri tespit ediyoruz. Semtleri gezerek hem belediye çalışmalarını yakından takip ediyor hem de bölge halkı ile sohbet etme imkânı buluyoruz. Bugün Hisarcık bölgesini hem gezerek esnaf ile sohbet ettik hem de bölge halkına Hisarcık Meydanı düzenlemesi hakkında bilgi verdik. Bilgileri paylaştık. Belediyemizce yapılan yatırımları yerinde inceledik.” Bakan Yıldız, proje hakkında bilgi aldıktan sonra vatandaşlarla sohbet etti, daha sonra ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: