Bakan Yıldız: Yeşil Bursa Tükettiğinden Fazla Enerji Üretiyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bursa’nın tükettiğinden daha fazla enerji ürettiğini söyledi. Vali...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bursa’nın tükettiğinden daha fazla enerji ürettiğini söyledi. Vali Şahabettin Harput’u makamında ziyaret eden Bakan Yıldız, “Yeşil Bursa, tükettiğinden fazlasını üretiyor.” dedi.

Vali Şahabettin Harput, Bakan yıldız’ın ziyaretinde yaptığı konuşmada, kentin ekonomi katkısı hakkında bilgi verdi. Vali Harput, Türkiye’nin 2023 hedefi konusunda Bursa’nın sanayisi ve tarımıyla önemli katkılar sağlayacağını dile getirdi.

Balıkesi’deki rüzgar santral açılışının ardından Bursa’ya geldiğini ifade eden Bakan Yıldız ise, Türkiye’nin yenilenebilir eneri kaynaklarını değerlendirdiklerini kaydetti. Yıldız şöyle konuştu: “Bursa tükettiğinden daha fazla üretiyor. Türkiye eneri sektörüne katkı sunan bir şehrimiz. Türkiye’nin büyüme hızından daha fazla büyüyor. Bu yüzden farklı bir önemi var.”

Reklam
Reklam

Bakan Taner Yıldız, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın spora önemli faydaları olduğuna dikkat çekerken, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi. Ziyaretin sonunda Vali Harput, Bakan Yıldız’a İznik çinisi hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: