Bakan Yılmaz, Antalya’daki yaralı askerleri ziyaret etti

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Antalya’da silahlı saldırıya uğrayan askerleri ziyaret etti. Yılmaz, yaralı askerler...

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Antalya’da silahlı saldırıya uğrayan askerleri ziyaret etti. Yılmaz, yaralı askerler için Türk milletinden dua istedi.
Bakan Yılmaz, Konyaaltı ilçesine bağlı Üçoluk köyü yakınlarında iki kişinin silahlı saldırısına uğrayan ve Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören Şahin Çınar'ı ziyaret edip doktorlardan sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Ameliyat sonrası yoğun bakımda yatan astsubay Çınar’ı ziyaret eden ve askerin ameliyatının başarılı geçtiğini söyleyen Yılmaz, “Ancak doktorların bize verdiği bilgiye göre kesin net resim inşallah bu süreç içerisinde ortaya çıkacak. Bizden istenen beklenen ise dua.” dedi.
Yaralı asker için tıbben gerekenleri doktorların yaptığını kaydeden Yılmaz, vatandaş olarak da kendilerinin görevlerinin dua etmek olduğunu aktardı. Kendisine verilen bilgiye göre yaralı askerin durumu ile ilgili bir haftalık süreç içerisinde net resmi göreceklerini kaydeden Bakan Yılmaz, “Herkesten istirham ediyorum ki bu kardeşimiz için dua etsin. Milletimiz birlik beraberlik içerisinde olması lazım. Bunlar bizim evlatlarımız.” diye konuştu.
Yaralanan askerlerin vatanın güvenliği için çalıştığını anlatan İsmet Yılmaz, Türk halkının da bu askerlere birer dua etme borcu olduğunu anlattı.
Saldırganların birinin yakalandığı konusundaki soruya da Bakan Yılmaz, “Arkadaşlarımız çalışıyor. Dolayısıyla neticeyi bekleyelim.” şeklinde cevap verdi.
Bakan Yılmaz, daha sonra Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören diğer askeri ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz